Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο Αλβέρτος Μήτσου στην Αναγέννηση Θέρμου


Μεταγραφών συνέχεια για την Αναγέννηση Θέρμου που ήρθε σε συμφωνία με τον Αλβέρτο Μήτσου.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού Χαφ με πολλά χρόνια παρουσίας στην Α κατηγορία, την χρόνια που μας πέρασε αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με την οποία πηρέ και το εισιτήριο για την Α κατηγορία.
Οι μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Θέρμου δεν σταματούν εδώ, με τις πληροφορίες να λένε ότι τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις.

Ξεκίνημα με πέντε μεταγραφές για την Αναγέννηση Θέρμου


Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε η Αναγέννηση Θερμού που με αστραπιαίες κινήσεις των ανθρώπων της διοίκησης κατάφερε και έκλεισε για την Νέα χρόνια όχι έναν όχι δυο αλλά 5 ποδοσφαιριστές που αναμένεται να την βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια για άνοδο στην Β κατηγορία.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε η Αναγέννηση είναι: Αλέξανδρος Καλατζής , επιθετικός (Νέος Θέρμιος Απόλλων) , Γιώργος Μπριάνης (Κεραυνός Μυρτιάς) , Σπύρος  Αβραμίδης ,τερματοφύλακας (ΠΑΟ Καλυβίων
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει και ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση του Αμυντικού Χαφ που το όνομα του θα προκαλέσει  μεταγραφικό Μπαμ !!!
Μιχάλης Δημητρίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου