Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Και Σπύρο Μπούρδο και Φωτόπουλο έκλεισε η Αναγέννηση


 f

Στη φωτογραφία ο Φωτόπουλος ποζάρει με ο Νο1 
Ήταν να μην ξεκινήσουν οι μεταγραφές στο Θέρμο , και τώρα που έγινε η αρχή καθημερινά έχουμε και νέες ανακοινώσεις παιχτών. Επόμενοι που ακολουθούν τη διαδρομή Κεραυνός-Αναγέννηση είναι ο Σπύρος Μπούρδος και ο Κώστας Φωτόπουλος.
Ο 32χρονος Σπύρος Μπούρδος θα δώσει νέα δυναμική στην επιθετική γραμμή της ομάδας με την ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και την εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες όπως ο ο Μακρυνειακός, ο Ναυπακτιακός στην Δ΄Εθνική, Ο Θέρμιος Απόλλων επίσης στην Δ΄Εθνική, ο Ατρόμητος Αντιρρίου (φωτο του 2005), ο Άρης Αιτωλικού, ο ΑΟ Ελαιοφύτου, ο Άρης Μεσάριστας , ο Αράκυνθιακός, η ΑΕ Τρικόρφου, ο Κεραυνός Γαβαλούς και τώρα η Αναγέννηση.
Η Αναγέννηση φρόντισε να ενισχυθεί σημαντικά και στη θέση του τερματοφύλακα αφού απέκτησε τον Κώστα Φωτόπουλο. Ο Φωτόπουλος είχε προτάσεις από πολλές ομάδες ανάμεσα τους και η Δόξα Καινουρίου όμως η Αναγέννηση με όπλο τον Τσιάκαλο και τους πρώην συμπαίχτες του στον Κεραυνό το έκαναν να επιλέξει την Αναγέννηση Θέρμου ως νέο σταθμό της καριέρας του.
Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν 3-4 καλές μεταγραφές ακόμη και μετά τέλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου