Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Με χρυσό σκόρερ το ``Ζάπα``Νικηφορο πέρασμα από την έδρα του Αχιλλέα Γραμματικούς για την Αναγέννηση Θέρμου με σκορ 0-1.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Ζαπαντιώτης. Το ματς ήταν καλό , με δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο  με την  ομάδα του Θέρμου να χάνει ευκαιρίες με τους Μαραγιάννη, Γεωργίου και Κούκο για να ανοίξει το σκορ ενώ ο Αχιλλέας είχε δοκάρι με τον Μπανάκα. Στην επανάληψη η ομάδα του Θέρμου ήταν καλύτερη αλλά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο 80` ο Ζαπαντιώτης έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Αναγέννηση: Φωτόπουλος, Μπίστας, Μαραγιάννης Β., Μακραδήμας, Ξανθόπουλος, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης Γ., Κούκος, Μπούρδος, Γεωργίου, Ζαπαντιωτης ενώ αγωνίστηκαν και οι Οικονόμου, Πολύζος και Καλιακμάνη

ΥΓ. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και το ΔΣ της ομάδας αφιέρωσαν την νίκη στον Νίκο Μπούρδο και του ευχήθηκαν να είναι γρήγορα και πάλι κοντά τους, ενώ ευχαρίστησαν και την ομάδα της Γραμματικούς για την άψογη φιλοξενία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου