Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:
Για το λόγο ότι σε ιστοσελίδες, τόσον του νομού μας όσο και εκτός νομού, δημοσιεύονται άρθρα τα οποία αναφέρονται στο καθεστώς που θα ισχύσει την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, τα οποία στο σύνολό τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
  1. Το τι θα ισχύει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα αποφασιστεί οριστικά και αμετάκλητα στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο., η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2015.
  2. Πρόθεση της Ε.Π.Ο. σχετικά με την χρονική διάρκεια των δελτίων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τα οποία θα είναι διάρκειας 1 έως 5 ετών και την αύξηση του παραβόλου έκδοσής τους, είναι να ισχύσει από τον ΙΟΥΛΙΟ 2016.
  3. Επίσης σκοπός της Ε.Π.Ο. είναι να επιμηκυνθούν οι χρονικές περίοδοι όλων των μεταβολών (αποδεσμεύσεων, μεταγραφών κ.λ.π.) ποδοσφαιριστών από την φετινή περίοδο.
  4. Το μόνο σίγουρο μέχρι σήμερα είναι η αλλαγή των εντύπων των αιτήσεων μεταβολών, τα οποία θα αποσταλούν έγκαιρα στα σωματεία μας όταν παραληφθούν από την Ε.Π.Ο. και στη δεύτερη σελίδα των οποίων είναι ενσωματωμένη πλέον η δήλωση κηδεμόνα για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές, η ιατρική βεβαίωση για τους έλληνες ποδοσφαιριστές καθώς και η υπεύθυνη δήλωση για τα δελτία ορισμένου χρόνου.
  5. Επίσης θα καταργηθεί η έκδοση προσωρινού δελτίου (αφορούσε ποδοσφαιριστές ηλικίας 7 έως 10 ετών).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου