Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αλέξανδρος Καλαντζής: "Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος"


Ηταν πρώτος σκόρερ του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και ένας εκ των αρχηγών τα τελευταία τρία χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Θέρμου, από τον συμπολίτη Νέο Θέρμιο ΑπόλλωναΑλέξανδρος Καλαντζής, μίλησε στοolatagoal για την επιλογή του να μετακομίσει στην Αναγέννηση, για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι πρώην φίλαθλοι και συμπαίκτες του αλλά και για τους στόχους τους δικούς του και της νέας του ομάδας. 


Για το λόγο που διάλεξε να μετακομίσει στην Αναγέννηση:  Ειναι μια ομαδα με οργανωση και με ανθρωπους που ξερουν ποδοσφαιρο και  εχουν στοχους. 

Για το πως τον αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι της πρώην ομάδας του αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του:    Είναι και οι δυο ομαδες του Θέρμου. Αρα δεν υπαρχει διαχωρισμος μεταξυ της μιας η της αλλης ομαδας. Πιστευω οτι ολοι οι κατοικοι του Θερμου θελουν επιτυχιες και απο τις δυο ομαδες. Παντα θα υπαρχουν και αυτοι που θα διαφωνουν. Η Ανναγενηση ειναι ομαδα του Θερμου ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι..

Για τους δικούς του στόχους αλλά και της ομάδας του: Πανω απ' ολα να εχουμε μια χρονια χωρις τραυματισμους. Ο στοχος της ομαδας ειναι ξεκαθαρος. Το πρωταθλημα και  μονο αυτο. Εχουν ερθει στην ομαδα παιχτες οπως ο Αλμπερτο, Ξανθοπουλος και οι θερμιωτες Γιωργος και  Βασιλης Μαραγιαννης, ο Τσατσαραγκος και αλλοι πολλοι που ειναι εμπειροι .Ενας πολυ καλος προπονητης ο Αλεκος Κοντος. Αρα το πρωταθλημα ειναι ο στοχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου