Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Με κοινωνικό «πρόσωπο»



Όλες οι ερασιτεχνικές  ομάδες  – περισσότερο ή λιγότερο- έχουν να αντιμετωπίσουν οικονομικά θέματα κι αν τα πράγματα δεν είναι «στριμωγμένα» σε κάθε περίπτωση υπάρχει έντονος προβληματισμός. Ωστόσο αυτή η πραγματικότητα δεν εμποδίζει ορισμένες απ’ αυτές τις ομάδες να επιδεικνύουν κοινωνική ευαισθησία και πρόσφατα δύο ερασιτεχνικοί Σύλλογοι, η Φλόγα Παλαιομάνινας και η Αναγέννηση Θέρμου, συνέβαλαν με την προσφορά τους στο Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

Η Φλόγα Παλαιομάνινας  με επικεφαλή αντιπροσωπείας  τον πρόεδρο Χρήστο Κουτσομπίνα προσέφερε τρόφιμα και άλλα είδη για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ακόμη ο προπονητής Νίκος Μιμηγιάννης και οι ποδοσφαιριστές Πάνος Καρύμπας, Σωτήρης Κόκκαλης, Βαγγέλης Κοκκώνης, Σπύρος Κοκκώνης, Πάνος Γιαννοκώστας.


Με επικεφαλή τον Αλέκο Σιαδήμα, τον προπονητή της ομάδας Τάκη Τσιάκαλο και τους ποδοσφαιριστές Αχιλλέα Τριανταφύλλη, Γιώργο Μαραγιάννη, Θωμά Τσιάκαλο, Κώστα Φωτόπουλο, Νώντα Μακραδήμα, η Αναγέννηση Θέρμου επίσης προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό  Παντοπωλείο και υποσχέθηκαν μάλιστα  ότι θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν.
Ο  αντιδήμαρχος,Κώστας Καλαντζής, και υπεύθυνος του Δήμου, ευχαρίστησε όλη την αντιπροσωπεία και ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη ευαισθησία από μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και των Συλλόγων.



www.sinidisi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου