Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Αναγέννηση Θέρμου

Η Αναγέννηση Θέρμου ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας επικρατώντας στο Ευηνοχώρι της τοπικής Ένωσης με σκορ 1 - 0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Τάκη Τσιάκαλου έφτασε τους 19 βαθμούς και ξέφυγε 5 από τον Αλικυρναϊκό και 6 από την Ένωση Ευηνοχωρίου. Σκόρερ για την ομάδα του Θέρμου ο νώντας Μακραδήμας στο 25ο λεπτό.
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους μετά από γύρισμα του Μπούρδου και κεφαλιά του Βασίλη Μαραγιάννη που πέρασε πάνω από το δοκάρι στο 12΄. Στο 25΄ μετά από κόρνερ του Κούκου και λάθος των αμυντικών ο Νώντας Μακραδήμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1. Στο 36΄ μετά από κόρνερ των γηπεδούχων ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας το Φωτόπουλο να διώξει ενώ και στο 43΄ ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το απευθείας κόρνερ του Βλαχογιάννη.
Στο 53΄ το συρτό σουτ του Κουντούρη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60΄ ο Γιώργος Μαραγιάννης έπιασε το σουτ και ο Βασίλης Μαραγιάννης με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 63΄ το σουτ του Βασίλη Μαραγιάννη πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Αναγέννηση είχε μία ακόμη ευκαιρία στο 72΄ με σουτ του Γεωργίου που πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90ο λεπτό όμως ο Φωτόπουλος έπεσε στη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Βλαχογιάννη.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Κωνσταντίνος Βλάχος): Τσοκάντας, Γιερετσιάν Ι., Πλαστήρας, Βαλμάς, Μακρής, Μουρκογιάννης (60΄ Σακελλαρόπουλος), Δημαράς, Παπαναστασίου (90΄ Καραπάνος), Αλεξανδρόπουλος (67΄ Διαμαντόπουλος), Βλαχογιάννης, Κουντούρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος): Φωτόπουλος, Καλλιακμάνης, Μαραγιάννης Γ., Μακραδήμας, Ξανθόπουλος, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης Β. (65΄ Οικονόμου), Κούκος, Μπούρδος (83΄ Μπίστας), Γεωργίου, Ζαπαντιώτης (90΄ Πολύζος).

www.olatagoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου