Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Σπουδαίο διπλό για την Αναγέννηση

Oι μεγάλοι προπονητές λένε ότι στα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια, αρκεί η νίκη ακόμη και με μισό μηδέν. Αυτά τα λόγια έκανε πράξη η Αναγέννηση Θέρμου, η οποία επικράτησε εκτός με 1-0 της Ένωσης Ευηνοχωρίου στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΝΑ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι θέλουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ. Η πρώτη ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Μαραγιάννη να πιάνει την κεφαλιά στο 12′ μετά από γύρισμα του Μπούρδου, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ότι δεν κατάφεραν τότε οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας του Β΄ ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ, το πέτυχαν στο 25. Ο Κούκος εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί της Ένωσης έκαναν κακή εκτίμηση της φάσης και η μπάλα έφτασε στον Μακραδήμα που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και στο 36′ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά έδιωξε ο Φωτόπουλος.Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους, όταν ο Βλαχογιάννης εκτέλεσε απευθειας κορνερ και δύσκολα έδιωξε και πάλι σε κόρνερ ο φωτόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη φάση άνηκε και πάλι στην Ένωση. Στο 53΄ έκανε ωραίο συρτο σουτ ο Κουντούρης, αλλά η μπαλα κατέληξε ελαχιστα αουτ. Η πρώτη φάση της επανάληψης για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 60΄ όταν μετά απο ωραία κατεβασιά και σουτ του Γιώργου Μαραγιάννη η μπαλα θ καταληξει στον Μαραγιαννη Β. και αυτος με προβολη θα στείλει την μπάλα στο δοκαρι. Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης, άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όταν στο 90 έκανε απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Βλαχογιάννης και πετάχτηκε ο φωτοπουλος και έδιωξε σε κορνερ. Στην συνέχεια δεν είχαμε κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση και έτσι η Αναγέννηση πανηγύρισε μια ακόμη σπουδαία νίκη, η οποία την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας και της δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Αναγέννηση Θέρμου (Τσιάκαλος): Φωτοπουλος , Καλιακμανης Μαραγιαννης Γ. , Μακραδημας, Ξανθοπουλος, Παπαθανασης, Μαραγιαννης Β.(65 Οικονομου), Κουκος, Μπουρδος(83 Μπιστας), Γεωργιου, Ζαπαντιωτης(90 Πολυζος)


www.agrinio-sports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου