Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Παρουσίασε φανέλα και χορηγούς η Αναγέννηση Θέρμου

Με ένα πολύ δυνατό φιλικό και μια παρουσίαση που δε γίνεται συχνά στο τοπικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της Αναγέννησης Θέρμου.



Το Απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις που έληξε με 3 - 1 υπέρ των παικτών της ομάδας του Γιάννη Νταλακούρα. Η Κ20 του Παναιτωλικού προηγήθηκε με 2 - 0 στο πρώτο ημίχρονο, η Αναγέννηση μείωσε σε 2 - 1 με τον Παύλο Ξανθόπουλο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και λίγο αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 3 - 1.


Στη συνέχεια στα γραφεία της ομάδας έγινε η παρουσίαση των παικτών που αποκτήθηκαν και της νέας φανέλας της ομάδας. Παρόντες τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, νέοι και παλιοί παίκτες της ομάδας, εκπρόσωποι των χορηγών και φίλαθλοι της ομάδας. Οι παίκτες που παρουσίασαν τη φανέλα της ομάδας ήταν οι: Αλέξανδρος Καλατζής, Φώτης Βέλιος, Γιώργος Μπίστας, Γιώργος Πελεκάνος, Θόδωρος Βαλτινός, Δημήτρης Χριστάκης, Γιώργος Μπριάνης, Παύλος Ξανθόπουλος, Λευτέρης Ξανθόπουλος, Αλβέρτος Μήτσου, Σπύρος Αβραμίδης και Χρήστος Κατσαρός, που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι παίκτες ευχήθηκαν να είναι υγιείς και δεσμεύτηκαν πως η ομάδα θα γίνει οικογένεια και οι ίδιοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να πετύχει η ομάδα το στόχο που έθεσε να ανέβει στην Κατηγορία.


Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κωνσταντίνος Μαραγιάννης ευχήθηκε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα. Καλωσόρισε τους νέους παίκτες και τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι της Διοίκησης θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παικτών. Ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα και κάλεσε όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν στη φετινή προσπάθεια και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και σε αυτό δίπλα στην ομάδα θα είναι οι χορηγοί της ομάδας. Το Ξενοδοχείο - Εστιατόριο Θέρμιος Απόλλων του Κωνσταντίνου Κούκου, το κατάστημα επεξεργασίας μαρμάρων, τζακιών και πετρών Τσατσαράγκου, το καφέ Απόκουρο των αδερφών Τσιλίκα, το μαγαζί fire fantasy του Θανάση Σαραγκανίδα. Χορηγοί της φανέλας προπονήσεων είναι το ζαχαροπλαστείο του Αθανασίου Δάγκου και το αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο "Πέτρινο" των αδερφών Ντρέλια. Τέλος η ομάδα του Θέρμου θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα είδη ρουχισμού που της παραχώρησε και της εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Super League.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου