Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ποδοσφαιρικό τουρνουά με τίτλο «Παίζουμε με χαμόγελο» διοργανώνει στο ΕΜΙΛΕΟΝ η ΕΠΣΝΑ το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Σκοπός του τουρνουά η ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η τιμή εισιτηρίου είναι 2 ευρώ, ισχύει και για τις δύο ημέρες, ενώ για τα παιδιά είναι δωρεάν. Events, εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο σας περιμένουν. Ακόμη… ο θαυματοποιός Κρίστοφερ, της Ελληνικής Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους με ένα μεγάλο ταχυδακτυλουργικό θέαμα!
Σημειώνεται ότι στο σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου, που στεγάζεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλυβίων, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:45, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων που συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά.
Μία μέρα πριν (19 Σεπτεμβρίου) αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού θα επισκεφτεί το σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου και θα παραδώσει χρηματικό ποσό, που οι ίδιοι συγκέντρωσαν, με σκοπό τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου