Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς αντίπαλο η Αναγέννηση Θέρμου

Άλλη μια νίκη με εμφατικό τρόπο για την Αναγέννηση Θέρμου που επικράτησε με σκορ 0-5 των Νέων Ναυπάκτου και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από την 2η Ακαδημία Μεσολογγίου γι την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.
20130807-165028.jpg
Για ένα ακόμη παιχνίδι μεγάλος πρωταγωνιστής της Αναγέννησης Θέρμου ήταν ο Καλατζής που σημείωσε νέο χατ-τρικ. Τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του Κώστα Τσατσαράγγου σημείωσαν ο Λευτέρης Ξανθόπουλος και Βασίλης Μαραγιάννης.
Επόμενο ματς για την Αναγέννηση Θέρμου είναι με τον Μ.Μαλακάσης Γαλατά εκτός έδρας , σε μια αναμέτρηση που η διοίκηση της Αναγέννησης έχει ζητήσει την προστασία από την Αστυνομία επειδή φοβούνται για τυχόν επεισόδια.
Νέοι Ναυπάκτου: Καρναχωρίτης, Ζαΐμης, Κλατσης (46΄Λάππα), Ραυτόπουλος, Βελιος, Πλούμης (46΄Σακελλάρης), Παπαϊωανίδης, Tsepele (56΄Παναγόπουλος), Δεσποτόπουλος, Ανδριόπουλος, Θώδης.
Αναγέννηση Θέρμου: Αβραμίδης, Καλλιακμάνης, Μπίστας (63΄Βελάκο), Μπριάνης (77΄Τσατσαράγκος), Ξανθόπουλος Λ. Ξανθόπουλος Ε (84΄Κοντός), Μαραγιάννης, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης, Χρηστάκης, Καλατζή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου