Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Νίκησε η ΑΕΜ και έμεινε ζωντανή!


Ακόμα ένα παιχνίδι μονόλογος για την ΑΕΜ, αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα του Σκουφά Κομποτίου για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία, με την ομάδα του Μεσολογγίου να καταφέρνει να πάρει και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με γκολ του Γκάτση στο 57΄, που την κρατά ζωντανή στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Σωρεία χαμένων ευκαιριών για ακόμα ένα παιχνίδι για τους παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου, που παρέταξε την ομάδα του χωρίς των τιμωρημένο Βαβάτσικο και τους τραυματίες Ντζιμάνη και Δερβίση.
Καθολική υπεροχή από τους κανονιέρηδες που αδικούνται από το αποτέλεσμα καθώς βρήκαν για ακόμα μια φορά απέναντι τους τον πολύ καλό Παπαχρήστο που προχώρησε σε μεγάλες αποκρούσεις όποτε χρειάστηκε.
Η μονή φάση που μπορεί να καταγραφή σε όλο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους που από το 71΄αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα λογω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πέτσα, είναι μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκη στο 89΄ με την μπάλα να περναει απ όλους, να σκάει στο βρεγμένο τερέν και να καταλήγει άουτ ένα μετρό από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.
Το φιλμ του αγώνα:
3΄σουτ του Γαβρίνα με την μπάλα περναει άουτ.
17΄σέντρα Γαβρίνα, ασταθής απόκρουση Παπαχρήστου, ο Γκάτσης θα τσιμπήσει την μπάλα, με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Παπαχρήστος.
21΄εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Πασπαλιάρη λίγο άουτ.
27΄εκτέλεση κόρνερ από αριστερά Μιχαλόπουλου, με την μπάλα να περναει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος και να καταλήγει άουτ.
29΄σέντρα σουτ από δεξιά και πλάγια του Μιχαλόπουλου άουτ.
30΄ο Μιχαλόπουλος θα πασάρει μέσα στην περιοχή στον Γκάτση, σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ του Παπαχρήστου.
52΄σέντρα του Μιχαλόπουλου από δεξιά, πριν αυτή φτάσει στο αμαρκάριστο Γκάτση θα βγει και θα μπλοκάρει ο Παπαχρήστος.
53΄ατομικη προσπάθεια και γύρισμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Μιχαλόπουλου και σουτ, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
57΄γκοοολ, εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Μιχαλόπουλου, πρώτη κεφαλιά του Πέκεζ, δεύτερη κεφάλια ψαράκι του Γκάτση και 1-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για παίκτες και κόσμο των γηπεδούχων.
71΄με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Σκουφάς, με τον Πέτσα να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι για μαρκάρισμα.
85΄σουτ του Πέκεζ από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να γλύφει το αριστερό κάθετο δοκάρι.
86΄λαθος συνεννόηση Παπαχρήστου και αμυντικών, με τον Αντωνόπουλο προ κενής εστίας να πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
89΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκη, με την μπάλα να περναει απ όλους, να σκάει στο βρεγμένο τερέν και να καταλήγει άουτ ένα μετρό από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.
92΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά και πλάγια σαν ένα κοντινό κόρνερ του Μιχαλόπουλου, με τα ακροδάχτυλα ο Παπαχρήστος θα βρει την μπάλα που θα καταλήξει στο κάθετο δοκάρι και θα απομακρυνθεί.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σωσώνης, Δοκόρης και Δουδούμης.
ΑΕ Μεσολογγίου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Γαρούφης, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Γαβρίνας, Νικολόπουλος, Πέκεζ (85΄Κοκώνης).
Σκουφάς Κομποτίου (Γιώργος Γιάννος): Παπαχρήστος, Τσιγαρίδας, Καψάλης, Τσόλκας, Πέτσας, Νάσιος, Κυριάκης, Νταλάκας Α. (83΄λ.τ Καπέλος), Τσιφλίδης (58΄Λύτος), Νταλάκας Γ., Τσίρος (73΄Μήτσος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου