Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τάκης Τσιάκαλος: Η δουλειά που κάναμε και η στήριξη από τη Διοίκηση έφεραν την άνοδο




Για την άνοδο της Αναγέννησης Θέρμου και την επόμενη μέρα της ομάδας μίλησε στο olatagoal.gr ο προπονητής της ομάδας Τάκης Τσιάκαλος. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες μέσα στη χρονιά, στο επίπεδο της Β΄ Κατηγορίας και τόνισε πως η δουλειά της ομάδας στο γήπεδο και η στήριξη της Διοίκησης ήταν τα στοιχεία που έφεραν την άνοδο. Ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για τη νέα χρονιά και πως η Αναγέννηση έχει τους παίκτες για να σταθεί στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Τσιάκαλου:

Για τη φετινή χρονιά που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας και την άνοδο στην Α' ΕΠΣΝΑ.
Η επιτυχία οφείλεται στη δουλειά που κάναμε αλλά και στη Διοίκηση που ήταν κοντά μας σε όλους τους τομείς. Αυτό που μας μένει στο τέλος είναι ότι πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η άνοδος.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Οπως ότι κάποιοι παίκτες μας είναι εργαζόμενοι. Αλλη δυσκολία που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι κάποιοι παίκτες μας ήταν άπειροι και ήταν δύσκολο γι'αυτούς να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πρωταθλητισμού. Δυσκολίες αντιμετωπίσαμε και με τραυματισμούς έμπειρων παικτών μας όπως ο Ζαπαντιώτης και ο Μπούρδος αλλά και νεαρών όπως ο Κώης.

Για το επίπεδο της Β' Κατηγορίας. 
Είχα δύο - τρία χρόνια που δε γνώριζα την κατηγορία. Περίμενα να είναι πιο δύσκολα. Από τον Ιανουάριο και έπειτα που ενισχύθηκαν κάποιες ομάδες το επίπεδο ανέβηκε και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.
Για το αν θα μείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της Αναγέννησης.
Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθούμε και θα συζητήσουμε.

Για το τι χρειάζεται η Αναγέννηση για να παραμείνει στην Α' Κατηγορία.
Η Αναγέννηση έχει καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Α' Κατηγορίας. Η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια ανέβηκε από Γ' σε Β' και από Β' σε Α' και κάποιοι παίκτες δεν έχουν σταθεροποιηθεί σε κάποια κατηγορία και αυτό είναι πρόβλημα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου