Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αλέκος Σιαδήμας: “Φεύγω σαν φίλος έχοντας μόνο καλές αναμνήσεις”

Για την αποχώρησή του από τα διοικητικά της Αναγέννησης Θέρμου μίλησε στο olatagoal.gr ο Αλέκος Σιαδήμας. Αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε με την ομάδα στην πορεία από τη Γ΄ ΕΠΣΝΑ μέχρι την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, τις φιλίες που έκανε στο ποδόσφαιρο, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχουν βάση οι πληροφορίες για εμπλοκή του στα διοικητικά άλλης ομάδας. Ο Σιαδήμας δεν απέκλεισε πάντως μελλοντική του εμπλοκή και τόνισε πως η Αναγέννηση Θέρμου είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά:

Αλέκο αποχωρείς από την Αναγέννηση στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της. Πως πάρθηκε αυτή η απόφαση;
Η Αναγέννηση Θέρμου είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές που δεν της αλλάζω με τίποτα, όμως υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που δε μπορούσαν να ξεπεραστούν. Δεν υπάρχει πικρία, αλλά νιώθω ότι μπορούσα να προσφέρω περισσότερα.

Με την ομάδα έζησες μεγάλες στιγμές. Ποιες είναι αυτές που κρατάς;
Μου ζητάς να ξεχωρίσω όντως πολύ μεγάλες στιγμές. Μπήκα στην ομάδα στη Γ΄ Κατηγορία και μέσα σε δύο χρόνια βρεθήκαμε στους "μεγάλους" του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Αν πω μια στιγμή θα αδικήσω μία άλλη που πραγματικά είναι εκπληκτική. Κάθε μέρα κάναμε και κάτι που μας έφερνε ψηλότερα. Μας γνώρισε ο κόσμος, ακουστήκαμε σε όλο το Νομό και θέλω να πιστεύω πως αποκτήσαμε συμπάθειες για το ήθος και την προσπάθεια που κάναμε. 

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλεις να ευχαριστήσεις μέσα σε αυτή την πορεία;
Ελπίζω να μην ξεχάσω κάποιον. Πρώτα από όλα τους ανθρώπους του συμβουλίου με τους οποίους είχα καθημερινή συνεργασία. Τη χρονιά της ανόδου από τη Γ΄ Κατηγορία μας τίμησαν πολλοί. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Κοντό που αποδέχτηκε την πρότασή μας τότε και μας οδήγησε στην πρώτη άνοδο. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Επίσης από εκείνη τη χρονιά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που αποδέχτηκαν το πλάνο μας και φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Και φυσικά τον Τάκη Τσιάκαλο και τους παίκτες της περσινής ομάδας μας. Πέρα από την ομάδα όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γνώρισα και έχουμε φιλικές σχέσεις. Τους ανθρώπους της ΕΠΣΝΑ, τους διαιτητές, τους παράγοντες των ομάδων, τους χορηγούς και εσάς τους δημοσιογράφους. Η συνεργασία μας και οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν ήταν άριστες και κρατάω πολλούς φίλους αποχωρώντας από την Αναγέννηση Θέρμου. 

Τι εύχεσαι για τη συνέχεια της ομάδας;

Θα παρακολουθώ πάντα την ομάδα. Είναι κομμάτι της ζωής μου και θέλω να έχει πάντα επιτυχίες. Ελπίζω να έχει εξαιρετική πορεία στην Α΄ Κατηγορία, κάτι που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Υπάρχει καλό υλικό και πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά και στο νέο πρωτάθλημα.

Έχει βγει προς τα έξω η φήμη ότι θα ασχοληθείς διοικητικά με άλλη ομάδα. Έχουν βάση αυτές οι πληροφορίες;
Γνωρίζω ότι υπάρχουν σενάρια που με εμπλέκουν στα διοικητικά άλλης ομάδας. Είναι δεδομένο πως μέσα σε μισή μέρα δε μπορεί να έχω συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο και πιστεύω πως ακόμα είναι νωρίς για να βγουν τέτοια σενάρια. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα μια τέτοια πιθανότητα και ότι έχει ακουστεί αυτή τη στιγμή δεν έχει βάση.

Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς ξανά με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου;
Δε μπορώ να το αποκλείσω. Θα υπάρχει αυτή τη στιγμή μια παύση. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό. Το μέλλον θα δείξει αν θα υπάρξει εμπλοκή μου με τα διοικητικά μιας ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου