Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«STOP» στο σερί της Αναγέννησης Θέρμου έβαλε η Ακαδημία Ναυπάκτου


Ακαδημία Ναυπάκτου – Αναγέννηση Θέρμου 2-2
Το πίστεψε, το ήθελε και μπορούσε η Ακαδημία και να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης αλλά μέτρησε η απειρία.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Σταύρου Σταύρου είχαν καλή απόδοση και προηγήθηκε μέσα σε 24 λεπτά.
Το σκορ άνοιξε  στο 12’ ο Σκαλιώτης  ύστερα από σέντρα του Τσούνη από αριστερά ο πρώτος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.
Στο 24’ κάθετή πάσα του Αντύπα στον Σκαλιώτη θα προλάβει την έξοδο του Αβραμίδη και θα στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίκτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δυο καλές ευκαιρίες με τον Σκαλιώτη για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ.
Στο 2-0 ήταν το σκορ του  ημιχρόνου, στη επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δέκα λεπτά θα φέρουν το ματς στα ίσα.
Στο 50’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ  του Μαραγιάννη και στο 70’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του  Μαραγιάννη και κεφαλιά του  Μπριάνη θα ισοφαρίσουν το παιχνίδι σε 2-2.
Οι παίκτες της Ακαδημίας στο 74’ θα φτάσουν κοντά στο γκολ που θα τους έδινε πάλι το προβάδισμα αλλά ο Καρβούνης θα αστοχήσει από θέση τετ α τετ.
Στο 89’ η Αναγέννηση μετά από σέντρα του Χρηστάκη και κεφαλιά ‘’ψαράκι’’ του Καλατζή θα φτάσει κοντά στο γκολ  αλλά ο Σαπλαούρας θα αποκρούσει εντυπωσιακά.
Στο 86’ ο Καρβούνης θα χάσει μοναδική ευκαιρία πάλι από θέση τετ α τετ για να χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να έρθει και να ολοκληρώσει τον ‘’χορό’’ των χαμένων ευκαιριών ο Μπριάνης ύστερα από νέα εκτέλεση κόρνερ του Μαραγιάννη.
Η διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία από τους ανθρώπους της Ακαδημίας Ναυπάκτου.
Η διοίκηση και οι παίκτες της Αναγέννησης Θέρμου ευχαριστούν τους ανθρώπους της Ακαδημίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Δρόσος για την φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.
Ακαδημία Ναυπάκτου: Σαπλαούρας, Πετσίνης (89’ Καλφούντζος), Καραγεωργόπουλος, Μπούζας, Πελέκης, Σιαμάς, Τσούνης (65’Καρβούνης), Αντύπας, Ξανθόπουλος, Χαντζάρας, Γιαννόπουλος(75’ Σταύρου), Σκαλιώτης.
Αναγέννηση Θέρμου: Αβραμίδης, Καλλιακμάνης, Μπίστας (27’ Μήτσου), Μπριάνης, Ξανθόπουλος, Χρηστάκης, Τσατζαράκος, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης, Τριανταφύλλου, Καλατζής.
www.nafpaktianews.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου