Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Αναγέννηση Θέρμου

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο και αήττητη του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΝΑ  Αναγέννηση Θέρμου που ήρθε ισόπαλία με σκορ 1-1 στη Ναύπακτο με την Ακαδημία Ναυπάκτου. Για 70′ η Ακαδημία ήταν μπροστά στο σκορ και ήταν κοντά στο να κάνει την έκπληξη της αγωιστικής όμως η εμπειρία και το πείσμα των παιχτών της Αναγέννησης Θέερμου της έδωσαν το βαθμό της ισοπαλία και το αήττητο  σερί της και στην 7η αγωνιστική.


Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Ακαδημίας είχαν καλή απόδοση και προηγήθηκαν με σκορ 2-0 μέσα σε 24 λεπτά. Το σκόρ άνοιξε στο 12’ ο Σκαλιώτης με πολύ ωραίο πλασέ και στο 24’ ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. Στην επανάληψη οι παίχτες του Κώστα Τσατσαρράγγου μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς και αρχικά στο 60′ μείωσαν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαραγιάννη  και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια 70′ με Μπριάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαραγιάννη. Ένα λεπτό πριν τη λήξη η Αναγέννηση έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή όταν ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας επέκρουσε ενστικτωδώς κεφαλιά ψαράκι του Καλατζή.
Ακαδημία Ναυπάκτου(Σταύρου): Σαπλαούρας, Πετσίνης(89’ Καλφούντζος), Καραγεωργόπουλος, Μπούζας, Πελέκης, Σιαμάς, Τσούνης (65’Καρβούνης), Αντύπας, Ξανθόπουλος, Χαντζάρας, Γιαννόπουλος (75’ Σταύρου), Σκαλιώτης.
Αναγέννηση Θέρμου(Κώστας Τσατσαράγγος): Αβραμίδης, Καλλιακμάνης, Μπίστας(27’ Μήτσου), Μπριάνης, Ξανθόπουλος, Χρηστάκης, Τσατσαράγγος, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης, Τριανταφύλλου, Καλατζής.
Η διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία της Ακαδημίας Ναυπάκτου. Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση και οι παίκτες της Αναγέννησης Θέρμου ευχαριστούν τους ανθρώπους της Ακαδημίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Δρόσος για την φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου