Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

“Διπλό” τίτλου η Αναγέννηση με ανατροπή στο 90′

          


 Μ. Μαλακάσης Γαλατάς  - Αναγέννηση Θέρμου 1-2
 Στην Αναγέννηση Θέρμου άρχισαν τα πανηγύρια της ανόδου καθώς μετά και το σημερινό “διπλό” στο Γαλατά δεν βλέπουν άλλο δύσκολο ματς και με νίκη στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη 2η στη βαθμολογία Ακαδημία Μεσολογγίου θα έχουν και μαθηματικά καπαρώσει την πρώτη θέση που οδηγεί στην Β κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.
20130807-165028.jpg
Η Αναγέννηση Θέρμου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30΄ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Μαργαρίτης για το 1-0. Από το σημείο εκείνο και έπειτα άρχισε η αντεπίθεση διαρκείας για τους παίχτες του Κώστα Τσατσαράγγου που κατάφερα να και γύρισαν το ματς παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Η ισοφάριση γι την Αναγέννηση ήρθε στο 74′ με τον αρχι-σκόρερ της Αναγέννησης τον Καλαντζή και το γκολ της νίκης ήρθε από τον Βασίλη Μαραγιάννη στο 90′ , ενώ η Αναγέννηση είχε και 2 δοκάρια.
Μ.Μαλακάσης Γαλατάς: Τσαμάδος , Δασκαλής (55′ Τριανταφύλλου), Αγγελόπουλος , Σακιριανος , Σακαρέλος , Σόβολος , Μαργαρίτης , Μπελλάς (80′ Γεωργούσης) , Κουτσαγγέλου , Καρακώστας , Στεφανιδέλης

Αναγέννηση Θέρμου: Αβραμίδης, Καλιακμάνης (75′ Μπίστας), Ξανθόπουλος Λ, Μπριάνης, Ξανθόπουλος Π, Μήτσου (60′ Βέλλιος), Μαραγιάννης Γ, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης Β, Χρηστάκης, Καλατζής (89′ Τσατσαράγγος).

ΥΓ. Ανακοίνωση εξέδωσε μετά την λήξη του παιχνιδιού η ομάδα της Αναγέννησης Θέρμου, μέσω της οποίας ευχαριστεί το Δ.Σ του συλλόγου του Γάλατα και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη φιλοξενία, και τους εύχεται
Καλές Γιορτές.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου