Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εντυπωσιακή η Αναγέννηση Θέρμου...κατέκτησε την άνοδο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος!!

Την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ εξασφάλισε από την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας η Αναγέννηση Θέρμου. Η ομάδα του Αλέξανδρου Κοντού επιβλήθηκε με 4-1 της Ακαδημίας Μεσολογγίου, ξέφυγε με 9 βαθμούς και πανηγύρισε την άνοδο. Εξαιρετική εμφάνιση από την Αναγέννηση που είχε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή μέρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του δικαιότατου προβιβασμού. 
Η Ακαδημία είχε την πρώτη ευκαιρία στο 10ο λεπτό όταν μετά από γέμισμα ο Παπαθανάσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς τα πίσω και ο Αβραμίδης απομάκρυνε δύσκολα. Στο 11΄ ο Αλέξανδρος Καλαντζής έκανε σέντρα σουτ από δεξιά και ο Τσαπόκου έχασε τη μπάλα που κατέληξε αρχικά στο εσωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0. Στο 17΄ η κεφαλιά του Τρικαλινού πέρασε άουτ και στο 21΄ ο Γιώργος Μαραγιάννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαθανάσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στην αντίπαλη εστία. Στο 23΄ το σουτ του Καλαντζή κατέληξε εύκολα στα χέρια του Τσαπόκου και στο 30΄ μετά από πάσα του Υζεράι ο Μπεκίρας με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 36΄ ο Αλμπέρτος Μήτσου γέμισε στην περιοχή στον ανενόχλητο Καλαντζή που έκανε το κοντρόλ και με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Μαραγιάννης βγήκε απέναντι στον Τσαπόκου, όμως ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια. Στο 42΄ μετά από γύρισμα του Φούντα ο Μπεκίρας έπιασε το σουτ όμως ο Αβραμίδης απέκρουσε και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε εύκολα το φάουλ του Κωνσταντινόπουλου. 
Στο 57΄ ο Καλαντζής άνοιξε τη μπάλα στο Χρηστάκη που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 64΄ ο Τσαπόκου απέκρουσε στη δεξιά του γωνία το φάουλ του Βασίλη Μαραγιάννη. Στο 65΄ ο Καλαντζής άνοιξε στο Βασίλη Μαραγιάννη που πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε άδειο τέρμα διαμόρφωσε το 4-0. Στο 67΄ σουτ του Μπεκίρας πέρασε άουτ και στο 70΄ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Πλαστήρα. Στο 77ο λεπτό ο Πλαστήρας έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Αβραμίδη για το 4-1. Στο 83΄ μετά από κόρνερ του Γιώργου Μαραγιάννη ο Μπριάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 87΄ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Τρικαλινού μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινόπουλου. Στο 88΄ ο Τσαπόκου απέκρουσε το σουτ του Παύλου Ξανθόπουλου και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Τριανταφύλλη πέρασε άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα το σουτ του Μπεκίρας έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Σπυράτου αποτέλεσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών, τεχνικού επιτελείου και παραγόντων της Αναγέννησης Θέρμου. Ο κεντρικός αμυντικός της Ακαδημίας Μεσολογγίου Μάκης Κωνσταντινόπουλος με δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στην Αναγέννηση χαρακτηρίζοντας δίκαιη την άνοδο και τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθεια διεκδικώντας την άνοδο στη διαδικασία των μπαράζ. Ο προπονητής της Αναγέννησης Αλέξανδρος Κοντός μίλησε για τη δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά συγχαίροντας όλους τους παίκτες και αναφέροντας την πολύτιμη στήριξη της διοίκησης, ενώ ξεκαθάρισε πως επόμενος στόχος είναι η διατήρηση του αήττητου και στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Τέλος ο πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης ο Αλέξανδρος Καλαντζής, που αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού από το 30ο λεπτό, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου και για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ακαδημία στη διαδικασία των μπαράζ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Αλέξανδρος Κοντός): Αβραμίδης, Καλλιακμάνης, Μπίστας, Μπριάνης, Ελευθ. Ξανθόπουλος, Μήτσου (70΄ Παυλ. Ξανθόπουλος), Γιωρ. Μαραγιάννης, Παπαθανάσης, Βασ. Μαραγιάννης (75΄ Τριανταφύλλης), Χρηστάκης (77΄ Τσατσαράγκος), Καλαντζής.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Λουτσιάν Διακόνου): 
Τσαπόκου, Αντωνιάδης (58΄ Δαλδαβάνης), Κοντομήτσος, Κατσαρός, Κωνσταντινόπουλος, Πλαστήρας, Υζεράι (46΄ Μακρής), Μπεκίρας, Αθανασόπουλος, Φούντας (77΄ Κούτρας), Τρικαλινός.
































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου