Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Με τον αέρα του πρωταθλητή η Αναγέννηση...6-3 τον Αχελώο Νεοχωρίου

Τους 34 βαθμούς στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ έφτασε η Αναγέννηση Θέρμου που επιβλήθηκε με 6-3 εντός έδρας του Αχελώου Νεοχωρίου. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Αλέξανδρου Κοντού πέτυχε την 11η νίκη της σε 12 αγώνες και απομένουν μόλις δύο για να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα. 
Η Αναγέννηση προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο και ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη από νωρίς. Στο 16΄ ο Αλέξανδρος Καλαντζής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Τσατσαράγκος στο 34΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Θέρμου και ο Τριανταφύλλης στο 42΄ διαμόρφωσε το 3-0. Στο 68΄ η ομάδα του Νεοχωρίου μείωσε με τέρμα του Φορτσερά. Στο 74΄ ο Μπίστας με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-1 και στο 80΄ ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ο Αλέξανδρος Καλαντζής έκανε το 5-1. Ο Φορτσεράς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 5-2 και στο 89΄ ο Καλαντζής με το τρίτο τέρμα του στο παιχνίδι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-2. Ο Μεταξούλης με εκτέλεση πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 6-3 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: 
Αβραμίδης (83΄ Βασιλογιάννης), Καλλιακμάνης, Μπριάνης, Λευτ. Ξανθόπουλος (65΄ Γεωργακόπουλος), Μήτσος, Παπαθανάσης, Μπίστας, Χρηστάκης, Καλαντζής, Τσατσαράγκος, Τριανταφύλλης (77΄ Σιάχος).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Καρανάσος, Νεστοράτος, Μπάσα, Βλαχάκης, Κότσαλος (31΄ Νικολάου), Μπλίκας, Μεταξούλης, Λιάτσος, Φράγκος (56΄ Βασκαντήρας), Φορτσεράς, Πίτσικος (56΄ Κυροχρήστος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου