Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ





                        Κύριε Πρόεδρε,
            Στην ετήσια εκδήλωση της Ενώσεώς μας, που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (κτίριο Νομαρχίας) (σχετική πρόσκληση), θα λάβουν χώρα και οι παρακάτω εκδηλώσεις – απονομές:
1.                  Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή.
2.                  Στο σωματείο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2012-2013, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.
3.        Στα σωματεία ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2012-2013, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
4.         Στα σωματεία ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2012-2013, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
5.                Στα σωματεία ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα juniors, 2012-2013, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
6.                  Θα τιμηθούν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.
7.                  Θα τιμηθούν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.
8.                  ‘Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.
9.           ‘Ενα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς μας (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.
10.             Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.-

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                       ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου