Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

"Τρίποντο" με καλή εμφάνιση για την Αναγέννηση Θέρμου'

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε η Αναγέννηση Θέρμου που επιβλήθηκε με 2 - 1 του Α.Ο. Λυγιά. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχαν αρκετές ευκαιρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τάκη Τσιάκαλου μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου και κεφαλιά του Κώστα Ζαπαντιώτη που είχε πλάτη στο τέρμα. Με το σκορ στο 1 - 0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 70΄ η Αναγέννηση διπλασίασε τα τέρματά της με το Στέφανο Κούκο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φούντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2 - 1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Αναγέννηση πήρε ένα σημαντικό "τρίποντο" απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος):
Φωτόπουλος, Μπίστας, Μαραγιάννης Γ., Μακραδήμας, Ξανθόπουλος, Παπαθανάσης, Οικονόμου (84΄ Μαραγιάννης Β.), Κούκος, Μπούρδος Σπ., Γεωργίου (85΄ Μπούρδος Ν.), Ζαπαντιώτης (70΄ Πολύζος).

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Μαρκόπουλος, Τόρε (84΄ Θανασιός), Βασιλόπουλος, Σεϊζάι, Τσιριμόγκος, Ζαμπάρας, Κόλα (79΄ Κατώνης), Χασάν, Κοτσέτσος, Καλτσής, Νικόπουλος (65΄ Φούντας).

www.olatagoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου