Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη νίκη για την Αναγέννηση Θέρμου

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας πήρε για την δεύτερη αγωνιστική η Αναγέννηση, η οποία επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. Λυγιας στο Θέρμο.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό της αναμέτρηση με κεφαλιά του Ζαπαντιώτη. Το 1-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων έμεινε μέχρι το τέλος του Α΄ μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι καλοί και στο 70΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κούκο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 80 με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Φούντα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την Αναγέννηση να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.



Αναγέννηση: Φωτόπουλος, Μπίστας, Μαραγιάννης Γιώργος, Μακραδύμας, Ξανθόπουλος, Παπαθανάσης, Οικονόμου (84΄ Μαραγιάννης Βασίλης), Κούκος, Μπούρδος Σπύρος, Γεωργίου (85΄ Μπούρδος Νίκος) και Ζαπαντιώτης (70΄ Πολύζος).


Α.Ο. Λυγιας: Μαρκόπουλος, Τόρε(84΄Θανάσιος, Βασιλόπουλος, Σειζάι, Τσιριμόγκος, Ζαμπάρας, Κόλα (79΄ Κατώνης), Χασάν, Κοτσέτσος, Καλτσής, Νικόπουλος (65΄ Φούντας)


http://www.agrinio-sports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου