Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΑπό την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνεται στα σωματεία της Α’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας, ότι σύμφωνα με την από 7-9-2015 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, με την οποία τροποποιήθηκε το άρθρο 22 της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας 2015-2016, τα σωματεία της κατηγορίας αυτής, υποχρεούνται είτε στην πρόσληψη προπονητή Ε.Π.Ο. , κατόχου ταυτότητας τριετίας και στην έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή, είτε στην έκδοση ταυτότητας εισόδου στον αγωνιστικό χώρο σε πρόσωπο που δεν πληροί τον παραπάνω όρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του με αριθμό 1098/9-9-2015 εγγράφου μας, το οποίο είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα της Ενώσεως και αναφέρει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Με την ίδια απόφαση έχει δοθεί περίοδος χάριτος στα σωματεία της Α’ κατηγορίας, για 3 αγωνιστικές.
Κατόπιν τούτου από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, τα σωματεία της κατηγορίας αυτής θα πρέπει να προσκομίσουν στον διαιτητή, πριν την έναρξη του αγώνα, ένα από τα παραπάνω δελτία.
Σε διαφορετική περίπτωση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, είναι υποχρεωμένη, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Κανονισμού Προπονητών, να επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές (χρηματικές), οι οποίες προβλέπονται στο άρθρο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου