Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Αλέκος Σιαδήμας: Στόχος η εδραίωση στην Α΄ΕΠΣΝΑ – Δεν λέμε όχι σε πιθανή συνεργασία με τον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

10177434_554251378011764_7068407981348053805_nΚαλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Agrinio937 fm και την αθλητική εκπομπή «ΟΛΑ SPORTS», με τον Παρασκευά Μάζη, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Αναγέννησης Θέρμου, Αλέκο Σιαδήμα. Στο στούντιο βρέθηκε και ένας εκ των κορυφαίων παιχτών τις δυο τελευταίες σεζόν, Λευτέρης Ξανθόπουλος. 
Κατά την διάρκεια αυτής έγινε συζήτηση ως προς την άνοδο της ομάδας στην Α” ΕΠΣΝΑ, τις υπόλοιπες ομάδες που ψάχνουν την άνοδο και τις ομάδες που αυτή την στιγμή αναζητούν την πρωτιά στην ίδια την Α” ΕΠΣΝΑ με στόχο την άνοδο στην Γ” Εθνική.
Ως γνωστόν η ομάδα της Αναγέννησης Θέρμου με μόλις τρία χρόνια λειτουργίας κατάφερε την άνοδο ως και την Α” ΕΠΣΝΑ. Πως νιώθετε για αυτό;
Είναι αλήθεια πως από το 2012 που η ομάδα βρίσκεται σε λειτουργία, έχει καταφέρει να κάνει πραγματικό πρωταθλητισμό φτάνοντας πλέον στην μεγαλύτερη κατηγορία του τοπικού αθλητισμού. Είναι λογικό αυτό να μας ευχαριστεί και παράλληλα να μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.
Έχουν υπάρξει ήδη κάποιες πρώτες κινήσεις, για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου;
Είναι πολύ νωρίς για να γίνει το οτιδήποτε. Πρώτα, θα κλείσουμε και τυπικά την φετινή σεζόν και ύστερα θα καθίσουμε στο τραπέζι όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα, για να δούμε πως θα κινηθούμε την επόμενη σεζόν. Επαναλαμβάνω, πως δεν είναι και τόσο εύκολα, για αυτό και δεν μπορούμε να βάλουμε άλλον στόχο πέραν της εδραίωσης στην Α” ΕΠΣΝΑ.
Οι σχέσεις με την ομάδα του Νέου Θέρμου Απόλλωνα;
Όσο και αν κάποιος – έξω από το χορό – δεν το πιστεύει σας διαβεβαιώ πως οι σχέσεις μας είναι άριστες και μάλιστα έχω να δηλώσω ότι οι προπονήσεις και των δυο ομάδων είναι στο ίδιο γήπεδο, ακόμη σας λέω πως δεν αποκλείεται ακόμη και κάποια συνεργασία κατά την διάρκεια των επόμενων μηνών, ως το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.
Πως βλέπετε τα πράγματα στους άλλους δυο ομίλους, αλλά και στα πλέι οφ της Α” ΕΠΣΝΑ;
Μπορεί εμείς να έχουμε πάρει και τυπικά την άνοδο, αλλά στους άλλους δυο ομίλους όλα είναι ανοιχτά και αυτό δε μας επιτρέπει για καμία απολύτως εκτίμηση. Το ίδιο ισχύει και στα πλέι οφ της παραπάνω κατηγορίας, ίσως μετά το πέρας άλλων δυο αγωνιστικών να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Από την άλλη βλέπουμε και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στα μισά της σεζόν με αποτέλεσμα να οδηγείτε στην παρακάτω κατηγορία και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν.
Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Ξανθόπουλος δήλωσε: Εγώ έχω ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί. Έχω αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες, αν και χρειάστηκε για προσωπικούς λόγος να αποχωρήσω πριν μερικά χρόνια, ώσπου το γύρισμα με αντάμειψε με την διετή πορεία και εμένα προσωπικά και της ομάδας, στα καλύτερά της. Ευχόμαστε, να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και τα επόμενα χρόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου