Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Χορταστική νίκη για την Αναγέννηση Θέρμου στο φιλικό με τον Άρη

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις η Αναγέννηση Θέρμου κέρδισε τον Άρη Αιτωλικού με 5 - 2 στο φιλικό που έγινε στο Θέρμο. Ο Τάκης Τσιάκαλος και ο Δημήτρης Θεοδοσίου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να δουν θετικά στοιχεία αλλά και αδυναμίες. 
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, όμως μέχρι το 38΄ παρέμενε το 0 - 0. Τελικά το πρώτο μέρος έκλεισε με του φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2 - 1, καθώς στο 38΄ ο Τάσος Φράγκος άνοιξε το σκορ, στο επόμενο λεπτό ο Τζουλιάνο ισοφάρισε και στο 45΄ με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Άρης έδειξε αμυντικές αδυναμίες που εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση και με τους Κουρσάρη, Καλαντζή, Μπίστα και Τζουλιάνο να σκοράρουν, να φτάνει το σκορ στο τελικό 5 - 2.  

Το φιλμ του αγώνα.

 Σουτ του Μάκου από πλάγια δεξιά έφυγε άουτ.
14΄ Φάουλ του Φούντα στον Καβαλιέρη που γυρνάει στο Σεραφίγγο και με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
17΄ Ο Μάκος πασάρει στο Γιάννοκώστα που κάνει το γύρισμα από δεξιά και ο Βασίλης Μαραγιάννης κάνει τακουνάκι από κοντά με τον Κούσουλα να μπλοκάρει.
19΄ Ο Καβαλιέρης σουτάρει από δεξιά και ο Τσιάκαλος αποκρούει.
25΄ Σουτ του Κουσκούνη η μπάλα φεύγει άουτ.
29΄ Σουτ του Σεραφίγγου διώχνει σε κόρνερ ο Τσιάκαλος.
30΄ Σουτ του Ανδρεάκη απέκρουσε εύκολα ο Τσιάκαλος.
32΄ Σουτ του Τάσου Φράγκου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Τσιάκαλος.
34΄ Ατομική προσπάθεια του Μάκου και σουτ από δεξιά φεύγει άουτ.
38΄ Γκολ. Ο Καρέτσος πασάρει στον Τάσο Φράγκο που πιάνει φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0 - 1.
39΄ Γκολ. Ο Τζουλιάνο προσποιείται μέσα στην περιοχή και με σουτ νικάει τον Κούσουλα κάνοντας το 1 - 1.
44΄ Ο Κουσκούνης πασάρει στον Τζουλιάνο που από αριστερά κάνει το γύρισμα και ο Βασίλης Μαραγιάννης κάνει το σουτ που αποκρούει ο Κούσουλας.
45΄ Γκολ. Ο Τάσος Φράγκος πασάρει στον Καβαλιέρη που κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Τσιάκαλος με τον Καλλιακμάνη μπερδεύονται και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1 - 2.
48΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Κούκου και ο Κουρσάρης με κεφαλιά κάνει το 2 - 2. 
58΄ Γκολ. Σουτ του Κούκου έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καλαντζής με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 2.
73΄ Γκολ. Ατομική προσπάθεια του Μπίστα που μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή και σουτάρει για να πετύχει το 4 - 2.  
78΄ Ο Μπαζώρας πασάρει στον Καλαντζή που τσιμπάει τη μπάλα πριν το Μπακόλα, αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
86΄ Σουτ του Μπαζώρα έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.
87΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Κούκου στον Τζουλιάνο που πλασάρει και διαμορφώνει το τελικό 5 - 2. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος):
 Τσιάκαλος (46΄ Μπαλάφας Κ.), Μαραγιάννης Γ. (46΄ Μπίστας), Γιαννοκώστας, Κουρσάρης (70΄ Τσατσαράγκος), Καλλιακμάνης Δ. (46΄ Χρυσικός), Μπαλάφας Φ., Κουσκούνης (65΄ Ρενάτο Μούτσα), Τζουλιάνο Μούτσα, Μάκος (46΄ Μπαζώρας), Κούκος, Μαραγιάννης Β. (46΄ Καλαντζής).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Κούσουλας Ε. (46΄ Βελτσίστας (76΄ Μπακόλας), Καραδήμας (59΄ Φελιμέγκας), Φούντας, Χονδρογιάννης, Καλύβας, Ανδρεάκης (76΄ Ζαβιτσάνος), Βαλτογιάννης (46΄ Ακρίδας), Φράγκος Α. (57΄ Μπότας), Καβαλιέρης (57΄ Φράγκος Γ.), Καρέτσος (63΄ Σαμαντάς), Σεραφίγγος (68΄ Γκεζέπης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου