Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τζουλιάνο Μούτσα: Μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Με δηλώσεις του στο olatagoal.gr ο Τζουλιάνο Μούτσα αναφέρθηκε στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Θέρμου, στους στόχους με την ομάδα και στο επίπεδο του πρωταθλήματος. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του που πέρασε από πολλά στάδια και το ρόλο του Αλέκου Σιαδήμα στην ολοκληρωσή της και τόνισε ότι η Αναγέννηση μπορεί να κάνει μια καλή πορεία σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τζουλιάνο πως αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Αναγέννηση Θέρμου;

Νομίζω ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε το πόσο με ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή με πλησίασαν και θεωρώ ότι από εκείνο το σημείο είχαν προβάδισμα για να με αποκτήσουν.

Η μεταγραφή πέρασε από αρκετά στάδια και φάνηκε να χαλάει. Τι έπαιξε ρόλο τελικά και ολοκληρώθηκε;
Η αλήθεια είναι ότι πέρασε από πολλά στάδια και κάποια στιγμή φαίνονταν αρκετά αμφίβολη. Καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίησή της έπαιξε ένα μέλος της Διοίκησης ο Αλέκος Σιαδήμας, που με έπεισε να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα. Δυστυχώς αποτελεί παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και πιστεύω ότι η αποχώρησή του είναι λανθασμένη, γιατί το τοπικό μας ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους. 

Ποιοι είναι οι στόχοι σου μετά από γεμάτες χρονιές που είχες σε Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας και Φλόγα Παλαιομάνινας;
Είμαι εγωιστής και φυσικά δε θέλω να κάνω. Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Θέλω να κάνω φίλους, γιατί πιστεύω ότι τελικά αυτό μένει στο ποδόσφαιρο. 

Πως βλέπεις συνολικά το φετινό πρωτάθλημα;

Ακόμα δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα. Μοιάζει όμως να έχει πολύ καλές ομάδες, που μπορούν να το κάνουν πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά, όμως θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με ομάδες που είναι κοντά και μπορούμε να έχουμε καλές αναμετρήσεις που θα φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα. 

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα σου;
Θεωρητικά σε μια νεοφώτιστη ομάδα στόχος είναι η παραμονή. Όμως πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα που μπορεί να κάνει μια καλή πορεία σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν όχι στην κορυφή, τουλάχιστον στις επόμενες θέσεις θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από πολλές ομάδες. Εμείς θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στην Α΄ Κατηγορία, κάτι που ήταν στόχος από την ίδρυση της Αναγέννησης Θέρμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου