Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

“Εξάσφαιρη” η Αναγέννηση Θέρμου


“Εξάσφαιρη” η Αναγέννηση Θέρμου διέλυσε με σκορ 6-1 τον ΑΟ Παπαδατών στο γήπεδο του Θέρμου όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά για φέτος μετά την τιμωρία της.  
Η Αναγέννηση Θέρμου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη και ο Αλμπέρτο Μήτσου στο 9΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι παίχτες του Κώστα Τσατσαράγγου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με 3 γκολ σε πέντε λεπτά έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0. Αρχικά ο Γ.Μαραγιάννης στο 20′ έκανε  το 2-0 , ο Καλατζής στο 22′ το 3-0 και ο ξάνα ο Γ. Μαραγιάννης το 4-0. Στο σημείο εκείνο η Αναγέννηση κατέβασε ταχύτητα  γιατί το σκορ θα μπορούσε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το 4-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 65′ ο Β.Μαραγιάννης έκανε το 5-0 για την Αναγέννηση , ενώ στο 70΄ ο Γ.παλαιογιάννης έβαλε το γκολ της τιμής για τον ΑΟ Παπαδατών. Η Αναγέννηση όμως κράτησε άλλο ένα γκολ για το τέλος και στο 80′ ξανά ο Β.Μαραγιάννης έγραψε το τελικό 6-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπίστας για την Αναγέννηση Θέρμου είχε 3 δοκάρια.
20130807-165028.jpg

Αναγέννηση Θέρμου (Κώστας Τσατσαράγγος) : Αβραμίδης , Καλλιακμάνης , Μπίστας , Μπριάνης , Ξανθόπουλος Λ. (27′ Ξανθόπουλος Π.) , Μήτσος (27′ Τριανταφύλλου) , Μαραγιάννης Γ. , Παπαθανάσης , Μαραγιάννης Β. , Χρηστάκης , Καλαντζής (46′ Σιάχος)

ΑΟ Παπαδατών : Αλπέντζος , Τζουρμεκιώτης , Καραδήμας , Παλαιογιάννης Π. , Κίτσος , Σταύρου (72′ Μπολίκας) , Μπαρούτης , Σκαρμούτσος , Παλαιογιάννης Γ. (83′ Λανόπουλος) , Μπαλτάς , Παλαιογιάννης Α. (61′ Ροϊδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου