Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Κωνσταντίνος Μαραγιάννης: Έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών !


Εμφανώς ικανοποιημένος από την άνοδο της Αναγέννησης Θέρμου στην Α΄ Κατηγορία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο olatagoal.gr ο πρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Μαραγιάννης. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης δήλωσε πως ένα όνειρο που είχε από το 1979, έγινε πραγματικότητα, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έφεραν την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία και μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές των πρωταθλημάτων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαραγιάννη:
Δεύτερη συνεχόμενη άνοδος και η Αναγέννηση Θέρμου συγκαταλέγεται πλέον στις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;
Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα. Η πρώτη μου σκέψη να φτιάξω την Αναγέννηση ήταν το 1979. Τότε δεν έγινε. Έγινε τώρα και είχα υποσχεθεί σε όλους πως η Αναγέννηση σε 2 – 3 χρόνια θα ήταν στην Α΄ Κατηγορία. Η στιγμή αυτή έφτασε και είμαι πολύ χαρούμενος.
Θεωρείτε ότι έγινε σωστή δουλειά και με συνέπεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Εμείς δείξαμε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ήθος και πετύχαμε τους στόχους μας. Αυτά ήταν τα στοιχεία που μέτρησαν και πλέον θα έχουμε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία.
Ήταν η Αναγέννηση η καλύτερη ομάδα και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος;
Θεωρώ πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε. Δουλέψαμε όλοι μαζί πάρα πολύ, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές και τα πήγαμε πολύ καλά.
Η επόμενη μέρα τι έχει;
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σίγουρα έχει γλέντι και χαρές. Πρέπει να το χαρούμε. Με το τέλος του πρωταθλήματος όμως ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. Πρέπει όμως να πω και κάτι ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΝΑ, το Σύνδεσμο Διαιτητών και σε όλες τις ομάδες. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο δημιουργεί φιλίες και είναι διασκέδαση. Εγώ έτσι έχω ζήσει το ποδόσφαιρο και έτσι το αντιλαμβάνομαι μέχρι και σήμερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου