Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Λευτέρης Ξανθόπουλος: Νωρίς για σκέψεις ανανέωσης, τον πρώτο λόγο η Αναγέννηση


Απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να αγωνιστεί πέρσι στην Αναγέννηση Θέρμου και να παραμείνει στην ομάδα και τη φετινή χρονιά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο olatagoal.gr ο Λευτέρης Ξανθόπουλος. Ο βασικότατος και τα δύο χρόνια, που ανήκει στην ομάδα, κεντρικός αμυντικός μίλησε για το σχεδιασμό που έγινε, τη σωστή δουλειά και ξεκαθάρισε πως η Αναγέννηση έχει τον πρώτο λόγο για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Λευτέρη η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος είναι και για σένα προσωπική δικαίωση;
Πιστεύω ναι. Ήμουνα στην αφάνεια τόσα χρόνια, ήρθα εδώ βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, με καλό σύνολο και καλούς προπονητές. Και τις δύο χρονιές πήγαμε πολύ καλά και φέτος κάναμε την υπέρβαση.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι και τα δύο χρόνια είσαι βασικός;
Είναι θέμα δουλειάς. Όταν δουλεύεις δικαιώνεσαι. Αυτό μας έφερε και ομαδικά στην επιτυχία αλλά και προσωπικά στην καθιέρωσή μου.

Θεωρείς ότι και πέρσι και φέτος η Αναγέννηση δίκαια πήρε το πρωτάθλημα και μάλιστα αρκετά νωρίς;
Σίγουρα. Και τις δύο χρονιές έγινε πολύ καλός σχεδιασμός από τη διοίκηση της ομάδας και πολύ καλή δουλειά και από τους προπονητές. Αυτά ήταν σημαντικά στοιχεία, φάνηκαν στο γήπεδο και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας κάνει όλους χαρούμενους.

Θα ήθελες και την επόμενη χρονιά να είσαι στην ομάδα;
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Τώρα χαιρόμαστε αυτό που πετύχαμε φέτος. Πάντως τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου